Wat heeft Meubelplan u te bieden?
Uw weg naar de beste keus

Een meubel kopen doet u niet even snel tussendoor. U kijkt eerst rond wat er allemaal is en wat u mooi vindt. Uw favoriete product wilt u vervolgens uitproberen. Zit die stoel of ligt dat bed wel lekker? Vaak hebt u daarna nog een aantal vragen: In welke stoffen is het product beschikbaar? Kan het op maat geleverd worden? Meubelplan ondersteunt dat hele traject. Zo komt tot de beste keus!


Van elk merk het complete assortiment

Als u naar de dichtstbijzijnde meubelboulevard gaat, krijgt u een indruk van wat er zoal te koop is. Maar wie garandeert u dat u precies die meubelen tegenkomt die u het allermooist vindt? Niet elke dealer voert het complete assortiment van een fabrikant. Op Meubelplan.nl vindt u wel alle mogelijkheden.


Persoonlijk advies van een specialist

Een website kan uw persoonlijke vragen niet altijd goed beantwoorden. De specialist, die de productlijn door-en-door kent, kan dat wel. Daarom vermeldt Meubelplan bij elk meubel de dichtstbijzijnde verkoper van het product. Deze geeft u graag een goed advies.


Een gebruiksvriendelijke website

Met de uitgebreide selectiemogelijkheden van Meubelplan vindt u snel en gemakkelijk de meubelen van uw voorkeur. Als u een account aanmaakt bij Meubelplan, kunt u een verlanglijstje samenstellen met uw favoriete producten. Handige GoogleMaps-kaartjes wijzen u de weg naar de dichtstbijzijnde verkoper.


Online oriënteren, kopen bij de specialist

Als een spin in het web van meubelfabrikanten en dealers, laat Meubelplan u de complete assortimenten van de fabrikanten zien, en bij elk meubel de dichtstbijzijnde dealers die het in hun showroom hebben staan. Voldoet het product ook 'in het echt' aan uw verwachtingen, dan koopt u het bij de dealer.


Meubelplan: het beste van twee werelden

Meubelplan combineert de voordelen van online oriënteren met de voordelen van het maatwerkadvies van de specialist. Dat is wat Meubelplan 'het beste van twee werelden' noemt.


Maak nu uw eigen Meubelplan account aan of schrijf u in voor onze nieuwsbrief